ūüíô Zie hier onze adviezen voor een fijn zonnig assortiment ūüí¶

  • gratis levering vanaf ‚ā¨ 350,-

  • voor 13:00 besteld is de volgende leverdag in huis

Winkelwagen ({{ Math.round(cart?.items_qty ?? 0) }})

{{ item.name }}
Product is niet op voorraad
{{ item.contents }} {{ $root.showTax ? item.price : item.price_excl_tax | price }}
Subtotaal:
{{ $root.showTax ? item.total : item.total_excl_tax | price }}
Subtotaal (excl. btw)
{{ cart.subtotal_excl_tax | price }}
{{ cart.discount_name }}
{{ cart.discount_amount | price }}
Btw
{{ cart.tax | price }}
Verzendkosten
Totaal statiegeld
{{ weeeTax | price }}
Totaal excl. btw
{{ cart.total - cart.tax | price }}
Er zitten nog geen producten in de winkelwagen.
Naar de kassa
Home Magazine nieuwe kombucha: Bouche!

nieuwe kombucha: Bouche!

nieuwe kombucha: Bouche!

We vonden het bij Dorstlust tijd voor vernieuwing in het kombucha schap. Kwam dat even goed uit, dat we in Berlijn op Bouche stuitten. En we durven wel te zeggen: Bouche tikt alle Dorstlust boxjes aan. Flink goed op smaak, kwaliteit, knap, en makers met een waar hart voor de drank. Laat ons je in deze blog BOUCHE kombucha introduceren!

Bouche Kombucha

Bouche is een jonge brouwerij uit Berlijn die in 2019 is ontstaan in de studio's van een kunstenaarscollectief in Berlijn. Het project begon als een ontspannen samenwerking, een¬†side hustle zo gezegd,¬†maar ontwikkelde zich al snel tot een serieuze brouwerij en constant groeiende productiefaciliteit aan een raffelrandje van Berlijn-Marzahn. Het team brouwt met mega veel passie kombucha en andere gefermenteerde¬†dranken en hecht¬†bijzonder veel belang aan het cre√ęren van een unieke verscheidenheid aan smaken door het ontwerp van complexe smaakprofielen. Het doel?Nieuwe normen stellen voor de smaak en kwaliteit van Kombucha en het brouwproces opnieuw te defini√ęren.

Wat is Kombucha?


Kombucha is een koolzuurhoudende, gefermenteerde theedrank gemaakt van zwarte en groene thee, suiker en gist- en bacterieculturen. De gisten en bacteri√ęn komen in de kombucha in de vorm van een scoby (symbiotische culturen van bacteri√ęn en gisten, ook wel theezwam of kombucha-schimmel genoemd) of als een vloeibare startercultuur in de kombucha. Tijdens de fermentatie zetten de actieve micro-organismen de suikers om in organische zuren, wat de karakteristieke zure smaak aan de kombucha geeft. Bouche is dan ook een verse kombucha.¬†

Wat maakt Bouche, Bouche?

Bouche doet het net een tikje anders. Bouche¬†wordt gecre√ęerd door het samenspel van innovatieve brouwtechnieken, compromisloze kwaliteit en een inherente nieuwsgierigheid naar het product, mogelijk gemaakt doordat alles in-house wordt geproduceerd. Niets geen¬†industri√ęle concentraten toe, maar ze ontwikkelen eigen starterculturen en authentieke smaken, evenals een eigen innovatieve brouwtechnieken.¬†

Bouche is vers - in de koeling!

Bouche is een verse kombucha, door de gisten- en bacterieculturen in leven te houden, ontstaat er een complexe, fijn genuanceerde smaak. Daarom wordt alleen gefilterd en niet gepasteuriseerd. Omdat Kombucha levende culturen bevat, moet het gekoeld bewaard worden onder de 9¬įC. Dit vertraagt de fermentatie in de fles en voorkomt dat onze Kombucha te zuur, te gistachtig en te koolzuurhoudend wordt. De minimale houdbaarheid van Bouche Kombucha is in het algemeen negen maanden, maar staat altijd op elke fles vermeld.Smaken

BOUCHE ontwikkelt zijn Kombucha met een sterke focus op smaak en gebruikt het bedrijf hoogwaardige ingredi√ęnten √©n hun eigen startercultuur voor een echt onderscheidende smaak. De bijzondere techniek van dry hopping maakt het mogelijk om verschillende ingredi√ęnten toe te voegen om de smaak te verrijken zonder toevoeging van zoetstoffen en concentraat. En daarmee zien we kansen voor Bouche, als onderscheidend kombucha merk in onas Dorstlust assortiment.

Benieuwd? 

Bouche Lemondrop Lemondrop is vers, fris, en fabulous. Full body, citrus tonen en een vleugje vlierbloesem. Perfect voor gasten die zin hebben in een frisse kombucha.

Bouche Hybiskus7: Smaakprofiel? HYBISKUS7 met hop en hibiscus pakt alle ballen op het citrus en florale vlak, en een niveautje minder op zuur. Al met al is deze bouche behoorlijk goed uitgebalanceerd.

Bouche Earlybird: BOUCHE Earlybird is een frisse en lichtzure kombucha die je perfect kan drinken als een goede start van de dag of als een oppepper tijdens de middag. Lekker op de lunchkaart is deze hoor!

Bouche Cascarah: Cascarah, je weet wel, van casara, de schil van de koffiebes. Zin in een verse kombucha die je niet in een hokje kunt plaatsen? Ga dan voor de Cascarah!

Verder lezen

{{ message }}