Werken bij

Met Dorstlust gaan we hard, en daarom zijn we op zoek naar versterking! We zijn een snelgroeiend bedrijf, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise  what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland iets ánders te laten drinken.

Zie jij het wel zitten om in een veelzijdige en vooroplopende onderneming te werken of stage te lopen? Hou dan hieronder de functies in de gaten voor onze homebase in de Amsterdamse Houthavens. Geen vacatures online, maar wil jij je wel bij dit team van supersterren voegen? Open sollicitaties zijn meer dan welkom.

Doe je mee met Dorstlust’s werelddominatie? Check onze vacatures. 👇

 

Vacature | Warehouse Wonder – direct/ juli

Je bent niet zomaar een magazijnmedewerker, nee, je bent ons Warehouse Wonder. Een functie met de mogelijkheid om je vanuit de logistieke operatie verder te ontwikkelen bij een snelgroeiende Amsterdamse start-up.

Lees meer… 

 

Vacature | Events & Store medewerker  in Dorstlust’s Drankerij – 1 augustus 

In de Drankerij, Amsterdams eerste (fris)dranken hotspot heeft ieder drankje een verhaal. Jij komt ons helpen dat verhaal te vertellen.

Niet de persoon om iedere dag op kantoor te zitten? Dan is dit misschien jouw ideale baan! Deze functie is een gecombineerde rol waarbij je verantwoordelijk bent voor de dagelijkse operatie in de winkel en daarnaast de promotie on- en offline. En wat dacht je van de events en proeverijen die je gaat organiseren?

Lees meer…

 

Vacature | Dorstlust Driver – juli 2019

Nederland heeft dorst! En das goed nieuws, want daarom breidt de Dorstlust-crew in juli weer uit. Voor met name onze zakelijke leveringen zijn we op zoek naar sterke ondersteuning. Onze horecaklanten willen wij de allerbeste service bieden en -blijven bieden en daar hebben we jou voor nodig. Voeg jij je bij ons team van bezorg-helden?

Lees meer…

 

Vacature | Accountmanager

Ben jij een bekende in de horeca – voor of achter de bar? Mooi! We zoeken namelijk hulp bij het dorstlessen. Als Dorstlust ambassadeur hou je onze klanten blij en ga je op zoek naar nieuwe Dorstlust-zaken. Voor ons fabulous frisassortiment, maar met focus op onze mixers & sterkedrankselectie in de avond en nachthoreca.

Lees meer…

 

Stage | Allround e-commerce / logistiek / marketing & communicatie /sales stage

Ben jij een zelfstandige, ambitieuze en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Wij van Dorstlust zijn altijd op zoek naar stagiaires. Wij bieden een gegarandeerd veelzijdige  logistiek of e-commerce stage waar je ervaring op kunt doen op zowel de voor- als achtergrond binnen een jong bedrijf. Je kunt je bezighouden met verschillende aspecten van onze business, zoals e-commerce, sales en klant-contact, communicatie, marketing of logistiek. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons hoef je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

Niet onbelangrijk: mocht jij je de komende maanden onmisbaar maken, dan is er zeker perspectief op een vaste aanstelling binnen Dorstlust.

Lees meer…