Werken bij

Dorstlust is een scale up in de Amsterdamse Houthavens, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland iets ánders te laten drinken. 💙

Heb jij zin om het verschil te maken in een kleine onderneming met grootse ambities – de drankenindustrie ánders, beter maken?

Check dan onze vacatures.👇

 

Vacature | Operations Manager – februari 2022 🔥

Als Operations manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van onze dorstige operatie. Daarmee bedoelen we: je zorgt voor de dagelijkse leiding en verbinding met de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de planning, stuurt aan en verbetert het operationele proces – kan het nog efficiënter?

Lees meer… 

 

Vacature | Dorstlust Driver – per direct – part- en fulltime 🚚

Bij ons ben je niet zomaar een chauffeur, bij ons ben je Dorstlust Driver. Geen zin om achter een bureau te zitten, wél zin om lekker bezig te zijn? Wordt Dorstlust-driver; de backbone van onze dorstige organisatie. Voeg je bij het team van Driver-helden en lever een actieve bijdrage aan de Dorstlust-world-domination.

Lees meer…

Vacature | Orderpicker – per direct – part- en fulltime 💪

Gezocht: lieve logistieke ondersteuning (m/v). Als orderpicker draag je jouw steentje bij in onze loods. Que? Orderpicken natuurlijk! Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de dorst gelest kan worden; het ready maken van de bussen voor de drivers, het verzendklaar maken van webshoporders en houdt de warehouse op orde voor een flink robbertje logistieke smooth sailing.

Lees meer…

 

Vacature | Accountmanager – januari 2022 – fulltime 💥

Als accountmanager beheer je het bestaande badass Dorstlust klantenbestand, bouw je aan langdurige klantrelaties (<3) en werk je mee aan onze worldomination! Je geeft onze huidige klanten alle aandacht die ze verdienen en dankzij jouw heldere adviezen, productkennis en enthousiasme zorg je ervoor dat iedereen straks kiest voor een assortiment van Dorstlust.

Lees meer…

 

Stage | Logistiek medewerker – start 2022 📚

Ben jij een zelfstandige, leergierige en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Mooi. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons zul je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

Lees meer…