Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers

Dorstlust is een scale up in de Amsterdamse Houthavens, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland (+ BE!) iets ánders te laten drinken.

Heb jij zin om het verschil te maken in een kleine onderneming met grootse ambities – de drankenindustrie ánders, beter maken?

 

Check dan onze vacatures. 

 

Sales 

 

 Vacature | Accountmanager Regio Amsterdam - dec 22/januari 2023 

Als accountmanager beheer je het bestaande badass Dorstlust klantenbestand in en rondom Amsterdam  en bouw je aan langdurige klantrelaties. Je wordt een van de gezichten van Dorstlust en zorgt voor de zichtbaarheid van ons en onze merken. Voor deze functie helpt het jou dus als je een netwerk hebt binnen de horecawereld, retail of foodservice. De ene dag werk je (gezellig!) op het Dorstlust HQ in de Houthavens Amsterdam aan je planning, salesprognoses en administratie, de volgende dag ben je onderweg met een dag vol afspraken en ga je langs jouw klanten. Dankzij jouw heldere uitleg, productkennis en enthousiasme zorg je ervoor dat ook zij kiezen voor het assortiment van Dorstlust.

Lees meer...

Vacature | Accountmanager Regio Rotterdam - dec 22/januari 2023

Als accountmanager beheer je het bestaande badass Dorstlust klantenbestand in de steden Rotterdam, Delft, Den Haag en Leiden en bouw je aan langdurige klantrelaties. Je wordt een van de gezichten van Dorstlust en zorgt voor de zichtbaarheid van ons en onze merken. Voor deze functie helpt het jou dus als je een netwerk hebt binnen de horecawereld, retail of foodservice. De ene dag werk je (gezellig!) op het Dorstlust HQ in de Houthavens Amsterdam aan je planning, salesprognoses en administratie, de volgende dag ben je onderweg met een dag vol afspraken en ga je langs jouw klanten. Dankzij jouw heldere uitleg, productkennis en enthousiasme zorg je ervoor dat ook zij kiezen voor het assortiment van Dorstlust.

Lees meer...

 

 

Vacature | Country manager België - VERVULD

Dorstlust goes België! En wel met jou. Je bent ondernemend, maakt je handen graag vuil en gaat samen met ons België anders leren drinken. Als Country Manager ga jij het fundament leggen voor ons toekomstig succes in België. Je maakt een gedegen salesplan, legt het fundament voor aan langdurige klantrelaties met groothandels en horeca klanten.

Lees meer...

 

Logistiek

 

Vacature | Dorstlust Driver – per direct – part- en fulltime 

Bij ons ben je niet zomaar een chauffeur, bij ons ben je Dorstlust Driver. Geen zin om achter een bureau te zitten, wél zin om lekker bezig te zijn? Wordt Dorstlust-driver; de backbone van onze dorstige organisatie. Voeg je bij het team van Driver-helden en lever een actieve bijdrage aan de Dorstlust-world-domination.

Lees meer…

 

Vacature | Orderpicker – per direct – part- en fulltime 

Gezocht: lieve logistieke ondersteuning (m/v). Als orderpicker draag je jouw steentje bij in onze loods. Que? Orderpicken natuurlijk! Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de dorst gelest kan worden; het ready maken van de bussen voor de drivers, het verzendklaar maken van webshoporders en houdt de warehouse op orde voor een flink robbertje logistieke smooth sailing.

Lees meer…

 

 

 

 

Stage

 

Stage | Trade-Marketing - september 2022 

Tijdens deze halfjaar durende stage ben je onderdeel van het commerciële team van Dorstlust. Jij helpt mee om samen met het salesteam de samenwerking met ondernemers naar een volgend niveau te tillen. Aan het einde van jouw stage heb je een fundamentele bijdrage geleverd aan het uitrollen van onze ambities in de retail.

 

Lees meer...

 

Stage | Logistiek medewerker - doorlopend 

 

Ben jij een zelfstandige, leergierige en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Mooi. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons zul je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van de nieuwste dranken, kortingen en events?

sluiten