Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers

Dorstlust is een scale up in de Amsterdamse Houthavens, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland (+ BE!) iets ánders te laten drinken.

Heb jij zin om het verschil te maken in een kleine onderneming met grootse ambities – de drankenindustrie ánders, beter maken?

 

Check dan onze vacatures. 

 

Logistiek 

 

Vacature | Dorstlust Driver – per direct – part- en fulltime 

Bij ons ben je niet zomaar een chauffeur, bij ons ben je Dorstlust Driver. Geen zin om achter een bureau te zitten, wél zin om lekker bezig te zijn? Wordt Dorstlust-driver; de backbone van onze dorstige organisatie. Voeg je bij het team van Driver-helden en lever een actieve bijdrage aan de Dorstlust-world-domination.

Lees meer…

 

 

 

Stage

 

Stage | Trade-Marketing - doorlopend 

Tijdens deze halfjaar durende stage ben je onderdeel van het commerciële team van Dorstlust. Jij helpt mee om samen met het salesteam de samenwerking met ondernemers naar een volgend niveau te tillen. Aan het einde van jouw stage heb je een fundamentele bijdrage geleverd aan het uitrollen van onze ambities in de retail.

 Lees meer...

 

Stage | Logistiek medewerker - doorlopend 

Ben jij een zelfstandige, leergierige en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Mooi. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons zul je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…