Werken bij

 

Werken bij | Dorstlust

Met Dorstlust gaan we hard, en daarom zijn we continu op zoek naar passend personeel! Zie jij het wel zitten om in een snel groeiende, veelzijdige en vooroplopende onderneming te werken of stage te lopen? Hou dan hieronder de functies in de gaten die beschikbaar komen, maar natuurlijk zijn open sollicitaties tevens welkom. Wil jij bijdragen aan Dorstlust? Let us know!

 

Vacature | Dorstlust Driver

Start: juni 2017

Nederland heeft dorst! En das goed nieuws, want daarom breidt de Dorstlust-crew weer uit. Voor met name onze zakelijke leveringen zijn we op zoek naar sterke ondersteuning. Onze horecaklanten willen wij de allerbeste service bieden en -blijven bieden en daar hebben we jou voor nodig!

Lees meer…

 

Stage | Allround e-commerce stage

Start:  september 2017
Duur: Minimaal 4 maanden

Ben jij een zelfstandige, ambitieuze en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Wij van Dorstlust zijn weer op zoek naar onze rots in de branding! Wij bieden een gegarandeerd veelzijdige e-commerce stage waar je ervaring op kunt doen op zowel de voor- als achtergrond binnen een jong bedrijf. Je zult je voornamelijk bezig houden met de verschillende aspecten van e-commerce, zoals het orderverwerkingsproces en klant-contact, communicatie, marketing en logistiek. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons hoef je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

En niet onbelangrijk: mocht jij je de komende maanden onmisbaar maken, dan is er zeker perspectief op een vaste aanstelling binnen Dorstlust.

Lees meer…

 

Stage | Online marketing

Start:  september 2017
Duur: in overleg

Zin in een stage waar je helemaal los kunt gaan wat betreft (online) marketing en sociale media? Vind je het leuk om bij te dragen aan de online zichtbaarheid van Dorstlust en de Drankerij; kom jij ons vertellen hoe we het beter kunnen doen? Dan ben je meer dan welkom!

Lees meer…

 

Vacature | Dorstlust’s Drankerij | Store manager

Start: mei 2017

Voor onze eerste Drankerij zijn we op zoek naar versterking! Onze stek aan de Pretoriusstraat moet gerund worden: WE’RE HIRING.
Dorstlust’s Drankerij is het adres op het gebied van dranken in Amsterdam. In onze winkel ligt de focus op – natuurlijk, frisdranken, zoals je van ons gewend bent. Met een frisassortiment waar je duizelig van wordt; zo veel keus en zo veel smaken… Maar er is meer: in onze Drankerij vind je ook een selectie van de tofste biertjes en booze die we (jij!) kunnen vinden. Een one-stop-store op drankgebied, want ook prachtglazen en cocktailinspiratie – en de nodige cocktailkennis – vind je bij ons. En daar kun jij voor zorgen! Word jij ons nieuwe dorstige wonder?

Lees meer…

Fotografie door Mo Juriaan Barends