Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers

Dorstlust bij je thuis

Via onze Drankerij lessen we ook dorst bij jou thuis. Klik hier om als particulier bij de Drankerij te bestellen.

De Drankerij is een slijterij, maar dan met net wat meer schwung.

 

 

Winkel & webshop

Naast onze webshop vonden we het in 2016 ook de hoogste tijd om een eigen winkel te openen. Op de Pretoriusstraat nummer 1 te Amsterdam vind je ons Dorstlust-domein: de Drankerij!

Van een fysieke winkel droomden we al een hele poos, want: hoe fijn als je door ons assortiment kunt neuzen, al etiketten lezende, advies én tips kunt vragen en cadeaus kunt uitzoeken. In juni 2016 openden we dan onze parel aan de Pretoriusstraat.

Hier vind je al ons fris op de plank, en misschien zelfs nog wel wat meer. Spannende specials, anyone? Daarnaast vind je een zorgvuldig samengestelde bierselectie met lokale brouwers en bier-bijzonderheden van over de hele wereld, krakende (natuur)wijnen, gedestileerd waar je u tegen zegt en... en... en... Kom langs!

 

Een slijterij, maar dan effe anders

Naast veel fris en focus op alcoholvrij, proberen we een einde te maken aan de vrijdagmiddagfietstocht van slijterij naar supermarkt en weer terug om alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen voor een mooie drinkavond. Want: hier vind je alles bij elkaar voor je nieuwe favoriete cocktail of mix. Naast frisdranken en een uitgebreide no-low categorie, dus ook een inmiddels flinke collectie alcoholrijk, glazen, boeken, cocktailtools en inspiratie voor de beste mixcombinaties. Daarbij: cadeaus uitzoeken was nog nooit zo leuk.

Regelmatig organiseren we events zoals de Liquor Lectures, en op zaterdagmiddag vind je vaak een Proeverij in de Drankerij. Hou daarvoor vooral onze Facebook en Instagram in de gaten.

 

Drop by

De Drankerij is voor ons de plek om te spelen met spannende soda’s, boeiend bier en een kick-ass collectie sterk. Zin in wat anders? Kom langs voor inspiratie, en misschien wel een beetje provocatie. Hup, op naar Amsterdam Oost!