Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers

 

as8i7335.jpg

 Dorstlust is de autoriteit op het gebied van anders drinken en alcoholvrij in de Nederlandse drankenbusiness.

Wij gaan voor inspiratie en een beetje provocatie en zetten een nieuwe standaard op (fris)drankgebied.

Bij Dorstlust brengen we alle fijne merken frisdrank, bier en gedestilleerd samen en leveren die uit aan de Nederlandse horeca, catering en retail. Onder de noemer drink wat anders hebben wij de heuse missie om Nederland, nou ja, wat anders te laten drinken dan het welbekende. 

Dorstlust neemt soda’s serieus - en we stellen ze graag aan je voor. Wij denken graag met je mee over hoe onze dranken jouw zaak nóg meer kan onderscheiden van de rest. Leuk!

Way back

Terug in 2012 waren het Stephan en Tessa die onder het genot van Club-Mate getriggerd werden door de keur aan keuze aan alternatieve frisdranken die de Berlijnse Spätis hadden staan. Dat was in NL wel anders. Time for change en ze gingen het zelf wel doen ook. Wél aandacht voor diverse, natuurlijke een waanzinnig knappe dranken. Ondertussen bouwen ze alweer tien jaar aan de weg samen met Team Dorstlust - waar ze maar wat trots op zijn.

Assortiment - alcoholvrij en alcoholrijk

dorstlust-hr-204.jpg

Frisdrank is al jaren niet meer het ondergeschoven kindje op de drankkaart, heus niet. Kijk je ogen uit en ontdek ons onderscheidende assortiment, alcoholvrij en alcoholrijk - en de verhalen achter onze dranken. Van klassiekers tot de meest bijzondere smaken, bij ons vind je altijd een passende smaak voor bij jou op de kaart, in het schap of op kantoor. All things alcoholvrij én er is meer, want ook op bier- en gedestilleerd gebied heeft Dorstlust de mooiste keuzes.

Service

Service staat bij ons voorop. Wij zijn er om het je makkelijker te maken, snapje.

Communicatie & advies


Bereikbaar, flexibel en altijd meedenkend, daar staan we voor. En als we je hebben geholpen een voor jou perfect passend assortiment samen te stellen, dan staan onze Dorstlust drivers maar al te graag snel bij je op de stoep met fresh stash. Dagen vooruit bestellen? Móói niet! En gaat er eens wat mis (we zijn tenslotte ook maar mensen), dan zoeken we een passende oplossing en zijn we daar transparant in. Wel zo duidelijk, vinden we. 

De levering


Leveren doen we we veelal onder flexibele voorwaarden en met een bijzonder laag minimum bestelbedrag. We bezorgen in heel Nederland, maar maken een praktisch onderscheid tussen onze eigen bezorg-steden en de rest van NL waar we met een externe transportpartner samenwerken. Ingewikkeld? Echt niet, no worries, we vertellen je graag alles over onze uitgebreide transportmogelijkheden en levervoorwaarden. 

Oh en: Dorstlust bij je thuis? Jaaa, zie onze Drankerij. 

Duurzaam Dorstlust

Dorstlust is een biologisch gecertificeerde groothandel en we dragen graag een steentje bij aan de vergroening in onze business. We werken met veelal natuurlijke merken, hebben onze blik op duurzaamheid en proberen het steeds een beetje beter te doen. we bouwen een duurzame onderneming, we zijn er niet voor de korte termijn én snappen dat moeder aarde ook nog een tijdje mee moet gaan voor toekomstige Anders Drinkenden. In ons kantoor hangt ‘Wees lief voor de stad’, mooier hadden we ‘m zelf niet kunnen zeggen.  Lees hier meer over Duurzaam Dorstlust.

Wanna join?

Lang verhaal kort: doe je mee met Dorstlust’s missie iets ánders te laten zien op drankgebied? 

Team Dorstlust gaat voor diversiteit op de Nederlandse drankkaart, en daar willen wij jou graag bij helpen. Interesse of vragen? Zoek hier  contact met ons of bel ons op 020-820012 en we vertellen je graag meer. Schroom niet! Al overstag? Mooi, let's go, zie ons registratieformulier.

Tot snel, ZININ!