🕺🏻 ❄️OPENINGSTIJDEN: 1 januari gesloten. Levering 2 januari? Bestel dan de 31e voor 13:00 ❄️💃🏼

  • gratis levering vanaf € 350,-

  • voor 13:00 besteld is de volgende leverdag in huis

Winkelwagen ({{ Math.round(cart?.total_quantity ?? 0) }})

{{ item.product.name }}
Product is niet op voorraad
{{ item.product.attribute_values.contents[0] ?? ''}} {{ $root.showTax ? item.prices.price_including_tax.value : item.prices.price.value | price }}
Subtotaal:
{{ $root.showTax ? item.prices.row_total_including_tax.value : item.prices.row_total.value | price }}
Subtotaal (excl. btw)
{{ cart.prices.subtotal_excluding_tax.value | price }}
{{ discount.label }}
Korting
- {{ discount.amount.value | price }}
Verzendkosten
Btw
{{ cart.prices.applied_taxes.reduce((partialSum, a) => partialSum + a.amount.value, 0) | price }}
Totaal incl. btw
{{ $root.cart.prices.grand_total.value | price }}
Er zitten nog geen producten in de winkelwagen.
Naar de kassa

Bouche Kombucha

Bouche is een jonge brouwerij uit Berlijn die in 2019 is ontstaan in de studio's van een kunstenaarscollectief in Berlijn. Het project begon als een ontspannen samenwerking, een side hustle zo gezegd, maar ontwikkelde zich al snel tot een serieuze brouwerij en constant groeiende productiefaciliteit aan een raffelrandje van Berlijn-Marzahn. Het team brouwt met mega veel passie kombucha en andere gefermenteerde dranken en hecht bijzonder veel belang aan het creëren van een unieke verscheidenheid aan smaken door het ontwerp van complexe smaakprofielen. Het doel? Nieuwe normen stellen voor de smaak en kwaliteit van Kombucha en het brouwproces opnieuw te definiëren.

Wat is Kombucha?


Kombucha is een koolzuurhoudende, gefermenteerde theedrank gemaakt van zwarte en groene thee, suiker en gist- en bacterieculturen. De gisten en bacteriën komen in de kombucha in de vorm van een scoby (symbiotische culturen van bacteriën en gisten, ook wel theezwam of kombucha-schimmel genoemd) of als een vloeibare startercultuur in de kombucha. Tijdens de fermentatie zetten de actieve micro-organismen de suikers om in organische zuren, wat de karakteristieke zure smaak aan de kombucha geeft. Bouche is dan ook een verse kombucha. 

Wat maakt Bouche, Bouche?

Bouche doet het net een tikje anders. Bouche wordt gecreëerd door het samenspel van innovatieve brouwtechnieken, compromisloze kwaliteit en een inherente nieuwsgierigheid naar het product, mogelijk gemaakt doordat alles in-house wordt geproduceerd. Niets geen industriële concentraten toe, maar ze ontwikkelen eigen starterculturen en authentieke smaken, evenals een eigen innovatieve brouwtechnieken.

Bouche is vers - in de koeling!

Bouche is een verse kombucha, door de gisten- en bacterieculturen in leven te houden, ontstaat er een complexe, fijn genuanceerde smaak. Daarom wordt alleen gefilterd en niet gepasteuriseerd. Omdat Kombucha levende culturen bevat, moet het gekoeld bewaard worden onder de 9°C. Dit vertraagt de fermentatie in de fles en voorkomt dat onze Kombucha te zuur, te gistachtig en te koolzuurhoudend wordt. Zet je flesjes dus in de koelkast als je binnen krijgt, dan blijven ze het lekkerst!

Smaken

BOUCHE ontwikkelt zijn Kombucha met een sterke focus op smaak en gebruikt het bedrijf hoogwaardige ingrediënten én hun eigen startercultuur voor een echt onderscheidende smaak. De bijzondere techniek van dry hopping maakt het mogelijk om verschillende ingrediënten toe te voegen om de smaak te verrijken zonder toevoeging van zoetstoffen en concentraat. En daarmee zien we kansen voor Bouche, als onderscheidend kombucha merk in onas Dorstlust assortiment.

Bouche assortiment

{{ message }}