VACATURE: Drankerij verkoopmedewerker

Vacature | Verkoopmedewerker Dorstlust’s Drankerij

Verkoop-medewerker Dorstlust’s Drankerij

16-32 uur

Start: augustus/september 2018

Pretoriusstraat, Amsterdam

Voor onze eerste Drankerij zijn we op zoek naar versterking! WE’RE HIRING.

Geïnteresseerd in mooie dranken, smaakcombinaties en best serves? Of misschien gewoon niet de persoon om iedere dag op kantoor te zitten? Al ontdekt dat die stroperige negen-tot-vijf dagen niet goed te combineren zijn met jouw favoriete hobby: de Amsterdamse horeca? En wel bedreven in service en een passie voor écht mooie producten? Dan ben jij misschien klaar om Dorstlust’s Drankerij te bestormen.

Wij bieden je nu de kans om in een enthousiast team mee te pionieren, waarbij ieders mening zeer gewaardeerd wordt. Je zal volledig meedraaien in Dorstlust’s Drankerij: hét adres op ‘t gebied van frisdranken, mooie biertjes en andere dranken met een verhaal. Bij ons geen rijen stoffige flessen; enkel een selectie van Dorstlust’s finest booze. Een one-stop-store op drankgebied, waar je terecht kan voor prachtige glazen, cocktailinspiratie én kennis over alle ingrediënten en best serves.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie in de winkel, waaronder de weekenden. Je bent in staat om relaties op te bouwen met klanten en leveranciers, adviseert over de producten en draagt ideeën en verbeterpunten aan. Je weet De Drankerij naar het volgende niveau te tillen. Denk hierbij aan het bezoeken van beurzen of organiseren van tastings om nieuwe klanten aan te trekken en jouw enthousiasme te delen!

Ben jij er van overtuigd dat je Dorstlust kunt representen? Kom eens buurten of stuur dan t/m 12 augustus je CV met korte motivatie t.a.v. Tessa Monfrooy naar tessa@dorstlust.nl ov.v. vacature Drankerij, en dan nodigen we je binnenkort eens uit om te komen kletsen.