VACATURE | Warehouse Wonder

VACATURE | Warehouse Wonder

Warehouse Wonder, wat? Waar het om gaat is dat jij – ons wonder – ervoor zorgt dat Dorstlust dorst kan lessen; onze Drivers (en jij!) kunnen driven en ons kantoor smooth ge-operatored wordt. Je ondersteunt ons bij het dagelijks reilen en zeilen in de loods. ’s Ochtends help je onze drivers zodat ze op tijd de deur uit kunnen, met de pakbonnen, routes én juiste drankjes voor de juiste klanten achterin de bus, en waar nodig spring je bij om zelf langs onze leukste klanten te gaan met fresh stash.

Wanneer je zelf niet onderweg bent, ondersteun je ons op kantoor en met name in onze (vanaf november spiksplinternieuwe!) warehouse, wat echt jouw kindje wordt. Je houdt altijd een oogje in het zeil; komen er nieuwe leveringen binnen, klopt de voorraad wel, en als er iets niet helemaal soepel loopt, draai je je hand er niet voor om een afwijking of missende order op te sporen. Je ziet het als een uitdaging en kunt daadwerkelijk zelf oplossingen bedenken hoe die shit gefixt gaat worden. You’re a fixer. Je zorgt ervoor dat aan het einde van de dag alles weer keurig op zijn plek staat in de warehouse, en dat alles op rolletjes loopt – letterlijk want: heftruck rijden baby!

Ondertussen kun je aan de slag met binnenkomende mails en bestelorders van de leukste horeca zaken van ‘t land. Verder help je hier en daar met wat ondersteuning op kantoor. Jij wordt kortom het mastermind van alle uitgaande bestellingen in al zijn facetten.

Een job waar je fijn kunt switchen tussen onderweg zijn qua bezorging, actief aan de slag bent in de warehouse, en ondersteuning op kantoor bied waar nodig. Lekker afwisselend, enzo. Kun jij meerdere ballen in de lucht houden? GRAAG – dan mag je er daarna met onze kantoorhond James mee spelen…

JIJ

Omdat we een jong bedrijf zijn, is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel bent en initiatief toont. Jij ziet wat er opgepakt moet worden en bent accuraat en nauwkeurig. The devil is in the detail wat betreft de orderverwerking. Maar ook zit je het liefst niet té lang achter je laptop. Komt goed uit, want je kunt lekker switchen tussen het onderweg zijn en de warehouse. Jij zorgt ervoor dat de loods tiptop in orde is, een gezonde dosis OCD mag best! Je bent niet te beroerd om de handen uit te mouwen te steken, en een beetje spierballen kunnen geen kwaad. Overall geld dat organisatietalent gewaardeerd wordt, en we zijn niet vies van een ondernemende insteek.

Profiel

Wij

Wij bieden een marktconform salaris, vaste werkdagen (en in overleg flexibel), een moeilijk gezellig team, en doorgroeimogelijkheden binnen onze dorstige onderneming. Natuurlijk zal het je aan onze dranken nooit ontbreken, that’s fo sho. Het aantal uren is bespreekbaar, maar het gaat in principe om een full-time job (die eventueel in tweeën te splitsen is), met start per oktober.

Wil jij onze rots in de Houthavens worden? Stuur dan je CV met motivatie t.a.v. Tessa naar tessa@dorstlust.nl ov.v. Warehouse Wonder. Reageren kan t/m 15 september 2018.