Vacature | Accountmanager

Dorstlust zoekt een frisse accountmanager

Wij van Dorstlust zijn (fris)drankleverancier en leveren aan ontiegelijk leuke horeca in heel Nederland. Van club tot koffiebar, onze dranken staan op de kaart. Om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar een commerciële accountmanager.

Amsterdam – fulltime 

In de rol van Dorstlust ambassadeur beheer je mede het bestaande Dorstlust klantenbestand en ga je op zoek naar nieuwe afzetmogelijkheden. Je weet dat voor groei koude acquisitie belangrijk is. Voor deze functie helpt het jou dus als je een netwerk hebt binnen de horeca-wereld.

EEN DAG ALS ACCOUNTMANAGER…

* De ene dag begin op ons HQ in de Amsterdamse Houthavens, waar je kantoorhond James een aai geeft, geniet van een kop koffie en samen opstart met jouw collega’s. Je maakt je eigen planning, overlegt met sales-collega’s en werkt aan de salesdoelen.

*De andere dag zit vol afspraken en ben je de hele dag buiten de deur gewapend met samples en energie voor tien. Aan de hand van een planning ga je fysiek langs bij horeca/catering/retail-locaties waar wij het verschil voor kunnen maken. Dankzij jouw heldere uitleg, productkennis en enthousiasme zorg je ervoor dat ook zij kiezen voor het assortiment van Dorstlust.

*Die productkennis moet natuurlijk up to date blijven, daarom bezoeken we regelmatig onze partnermerken, nemen we een kijkje in een brouwerij of distilleerderij en blijven we proeven. (We zijn benieuwd wat jouw nieuwe lievelingsdrankje wordt.)

* Je wordt een van de gezichten van Dorstlust en zorgt voor de zichtbaarheid van ons en onze merken. Hiervoor ben je dus veel op pad, in ons eigen Mokum en onze andere bezorgsteden in de Randstad. De ene keer verzorg je een personeel-proeverij, dan weer heb je een eigen event opgezet ter introductie van een nieuwe menukaart die jij mede hebt samengesteld.

* Het doel van deze functie is het bouwen van langdurige klantrelaties. Je onderhoudt contact met bestaande en potentiele accounts. Dorstlust is een jong bedrijf en er liggen uitdagingen om accountmanagement verder te professionaliseren en perfectioneren.

THIS IS YOU, BULLETIZED

* Je hebt 1-5 jaar aantoonbare commerciële ervaring
in een soortgelijke functie;

* Je bent ondernemend en pro-actief;

* Je werkt gestructureerd;

* Met ervaring in een CRM systeem of Exact online heb je een streep voor;

* Je bent in het bezit van een rijbewijs;

* Je beheerst de Nederlandse taal

 

WHY WE COME TO WORK

* Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid

* Een flexibele baan waar je veel buiten de deur bent (70%) met een homebase in de Amsterdamse Houthavens.

* Een salaris dat past bij je ervaring;

* Een klein en moeilijk gezellig team;

* Personeelskorting op al onze producten;

* Zoveel fris als je kan drinken en een borrel op vrijdag.

Ben jij het visitekaartje naar onze klanten? Hit that button, bel ons op of stuur een appje!  Wij horen het in ieder geval graag, ook als je vragen hebt. Gelijk interesse? Dan ontvangen we graag je gegevens. E-mail nu je CV en een korte motivatie naar tessa@dorstlust.nl of bel 06-51533138. Reageren kan tot 9 februari 2019.