STAGE | Allround e-commerce

STAGE | Allround e-commerce

Ben jij een zelfstandige, ambitieuze en vooral dorstige student die het verschil wilt maken in een snelgroeiende organisatie? Wij van Dorstlust zijn weer op zoek naar onze rots in de branding! Wij bieden een gegarandeerd veelzijdige e-commerce stage waar je ervaring op kunt doen op zowel de voor- als achtergrond binnen een jong bedrijf. Je zult je voornamelijk bezig houden met de verschillende aspecten van e-commerce, zoals het orderverwerkingsproces en klant-contact, communicatie, marketing en logistiek. Wij bieden je een leerplek met begeleiding van een klein en ambitieus team. Bij ons hoef je geen koffie te hoeven halen, hoogstens af en toe een frisje…

Jij

Jij kunt het middelpunt van Dorstlust worden. Je voelt je op je plek in een jong en kleinschalig team, waar je welkom bent om een ultiem kijkje te nemen in de keuken van een snelgroeiende onderneming. Je kunt zelfstandig werken, en wordt niet afgeschrikt door het in het diepe gooien-idee. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en ruggengraat; we willen graag op je kunnen bouwen! Een rijke fantasie kunnen we hier altijd goed gebruiken, net als een bovenmatige interesse in (fris)drank natuurlijk. Horeca-vogels zijn uiteraard gewenst in ons nest. Daarnaast ben je sociaal en gezellig, ook ‘s ochtends, en heb je een goed gevoel voor organiseren. Vind je het leuk om bij te dragen aan onze groei, met de focus op onze webshop? Top.

Dus ben jij:

Wij

Daartegenover staat een informele werkomgeving op het Dorstlust HQ in de Houthavens te Amsterdam (bus 22), waarin je veel kunt en zult leren en ervaring op kunt doen in een jonge onderneming. We bieden je een stage dicht bij het vuur, want je werkt nauw samen met de oprichters. Er is zat ruimte voor eigen inbreng, graag zelfs, en we bieden je middels deze stage een goede en leerzame blik achter de schermen van Dorstlust. Natuurlijk bieden we een marktconforme stagevergoeding, én zo veel fris als je kunt drinken (don’t worry, we hebben ook koffie).

Werkzaamheden:

Wil jij een van de gezichten van Dorstlust worden, heul veel leren maar ook veel lachen?

Wil je deel uitmaken van ons kleine team en meewerken met de dagelijkse taken en projecten, waaronder hele leuke? Toe aan een uitdaging? Wat tuttig klinkt – maar dan echt? Ja?

Stuur je CV met korte motivatie t.a.v. Tessa Monfrooy naar info@dorstlust.nl o.v.v. Stage e-commerce. Laat je ook even weten wanneer je kan starten?

Acquisitie op basis van deze vacature is niet gewenst.