VACATURE | Dorstlust Driver

VACATURE | Dorstlust Driver (m/v)

Dorstlust is the new kid on the block in de drankenindustrie, en strijd er sinds een jaar of zes voor dat de drankenkaart er vrolijker uit komt te zien. Jawel: de dorst moet gelest worden, net zoals er eens wat ánders gedronken moet worden. En daar hebben we JOU bij nodig. Kom jij ons team van driver-helden bijstaan?

Voor met name onze horeca leveringen zijn we weer op zoek naar sterke ondersteuning (M/V). Onze horecaklanten willen wij de allerbeste service bieden en -blijven bieden en daar hebben we jou voor nodig. Zin om lekker onderweg te zijn in plaats van achter een bureau te hangen of iedere dag dezelfde locatie te zien? Mooi.

Voor twee tot vijf dagen in de week zijn we namelijk op zoek naar hulp bij ons Dorstlust HQ in de Houthavens.  Je werkzaamheden zullen het klaarzetten en het inladen van orders zijn, en leveren met de Dorstlust-bus bij de leukste horeca. In Amsterdam, maar ook Rotterdam, Utrecht tot het strand doen we aan. Jij voorziet straks de Randstad van dorstlessers. Spierballen zijn dus een pré!

We zoeken trouwens niet zomaar een bezorg(st)er, maar één die het leuk vindt om wat meer te doen dan alleen het rondrijden sjouwen van dranken. Immers, jij bent bij levering het gezicht van Dorstlust. Daarom komt het wel goed uit als je horeca-minded bent en het leuk vindt om wat te weten over de dranken die je levert, want een praatje maken hoort er zeker bij.

Beschik jij over een rijbewijs (wel handig), ben jij typerend Dorstlust, zelfredzaam – en heb je zin om lekker bij te verdienen óf om vol bij ons aan de slag te gaan?

Enne, ben je…

Check – dan zoeken we jou dus.

Wij bieden een marktconform salaris, vaste werkdagen (en in overleg flexibel), een behoorlijk informeel en moeilijk gezellig team, en doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende onderneming. Natuurlijk zal het je aan onze dranken nooit ontbreken, that’s fo sho. Start in overleg, van zo snel mogelijk, tot aan start 1 oktober.

Ben jij er van overtuigd dat je Dorstlust kunt representen? Stuur dan je CV met korte motivatie t.a.v. Tessa Monfrooy naar tessa@dorstlust.nl ov.v. Dorstlust-Driver. Laat je ook even weten wanneer je kan starten, en wat je beschikbaarheid is? Reageren kan t/m 15 september 2018.