Vacature | Dorstlust Driver

Dorstlust Driver (m/v)

Jij bent lekker on da road vandaag, volle bak vlammen met het zonnetje dat naar binnen schijnt en je laatste lading die gezellig rammelt achterin. Nog drie afleverpunten in het centrum, dan terug naar de homebase in de Houthavens om met je collega’s de laatste klussen in de loods te doen.
Bij ons ben je niet zomaar een chauffeur, bij ons ben je Dorstlust Driver.

Amsterdam – parttime/fulltime – maart 2020

Spread the word: Dorstlust zoekt hulp bij het dorst lessen. We breiden deze zomer uit: kom jij ons team van driver-helden bijstaan? Voor met name onze zakelijke leveringen zijn we op zoek naar sterke ondersteuning. Onze horecaklanten willen wij de allerbeste service bieden en blijven bieden en daar hebben we jou voor nodig! Geen zin om achter een bureau te zitten, wél zin om lekker onderweg te zijn? Mooi. Voor twee tot vijf dagen in de week zijn we op zoek naar hulp bij ons Dorstlust HQ in de Houthavens. Je werkzaamheden zullen het klaarzetten en het inladen van orders zijn en leveren met de Dorstlust-bus bij de leukste horeca. Spierballen zijn dus een pré!

IS DIT JOUW VOLGENDE BAAN?

We zoeken niet zomaar een bezorg(st)er, maar één die het leuk vindt om wat meer te doen dan alleen het sjouwen van dranken. Immers, jij bent bij levering het gezicht van Dorstlust. Daarom komt het wel goed uit als je horeca-minded bent en het leuk vindt om wat te weten over de dranken die je levert, want een praatje maken hoort er zeker bij. Natuurlijk mag je mee als we op bezoek gaan bij drank-makers én wordt er veel geproefd! Overigens: zomer’s is er altijd mogelijkheid om desgewenst meer uren te draaien.

THIS IS YOU, BULLETIZED

Je beschikt over een rijbewijs – wel zo handig;

Capabel genoeg om met een bestelbus in de binnensteden te rijden. Ervaring is een pré;

Zelfstandig, maar nooit om een praatje verlegen?;

(Flexibel) beschikbaar voor minimaal 2 dagen in de week;

Je woont in Amsterdam;

Je spreekt Nederlands;

Je bent voor langere periode beschikbaar.

 

WHY WE COME TO WORK

Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid;

Vaste werkdagen en in overleg flexibel;

Werktijden overdag, dus ‘s avonds en in het weekend lekker vrij;

Lekker on da road en afwisseling tot en met;

Meer te weten komen over de drank die je vervoert; van distilleerderij tour tot brouwerij-bezoek;

Een salaris dat past bij je ervaring en ambities;

Een moeilijk gezellig team;

Personeelskorting op al onze producten;

Zoveel fris als je kan drinken en BIER op vrijdag.

Meer weten? Hit that button!  Stel jezelf aan ons voor en mail je CV naar tessa@dorstlust.nl ovv Vacature Dorstlust Driver. Wij horen het in ieder geval graag als je interesse hebt en ontvangen graag je gegevens.