Vacature | Operations Manager

3 december 2021

VACATURE | Operations Manager 

 Amsterdam – fulltime  – februari 2022

Dorstlust is een scale up in de Amsterdamse Houthavens, opgericht in 2012 en de new kids on the block van de drankenbusiness. Met de liefste collega’s en drank zat – want ja; we practise what we preach. Met onze Groothandel, onze Drankerij en de webshop zijn we hard aan de weg aan het timmeren om onze missie te laten slagen: heel Nederland iets ánders te laten drinken. Voor 2022 zijn we daarom op zoek naar een operationeel mastermind. 

Over de functie

Als Operations manager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van onze dorstige operatie. Daarmee bedoelen we: je zorgt voor de dagelijkse leiding en verbinding met de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de planning, stuurt aan en verbetert het operationele proces – kan het nog efficiënter?  Je kijkt samen met je collega’s wat er makkelijker, efficiënter en leuker kan. Je legt de vinger op de zere plek en stelt de juiste vragen.

Je houdt je bezig met logistieke en procesoptimalisatie projecten. Denk duurzaamheid, veiligheid, maar ook het serviceniveau hoog (hoger!) houden en dat terwijl we groeien. Het doel van de functie is het neerzetten van goede operationele resultaten voor zowel de korte als de lange termijn en de verdere optimalisatie van onze organisatie. Tot slot: Dorstlust is een scale up en er liggen kansen om een stempel te drukken op onze operatie.

Over jou

Overzicht is wat jij predikt. Je hebt er al een paar jaar op zitten in je werkende leven en leidinggeven is niet nieuw voor je. Dorstlust is een groothandel, dus jouw werkveld is supply chains en logistiek. Je neemt je werk serieus maar maakt dingen niet te zwaar. Je kunt verbinding maken tussen mensen (hey allround manager 👋), schrikt niet van verantwoordelijkheid en bent praktisch en resultaatgericht. Je handen jeuken als je iets niet helemaal soepel ziet gaan, niet alleen binnen logistieke projecten maar ook bedrijfstechnisch.

💧 HBO denk- en werkniveau en 3+ werkervaring

💧 Je hebt ervaring binnen operations en planning

💧 Een managementrol is niet nieuw voor je

💧 Ervaring met Exact online is een pré, maar niet noodzakelijk

💧Je bent positief en hebt probleemoplossend vermogen. Plottwist? Kommaarop!

💧Affiniteit met de supply chain (en drankjes!🍹) is een pré

 

Over onze beloning

💧 Een werkplek in de gezelligste loods van Amsterdam: het Dorstlust HQ

💧Een marktconform salaris in lijn met je ervaring

💧Een jaarlijks opleidingsbudget

💧 Pensioenopbouw

💧 Personeelskorting én een Drankerij budget

💧 Een klein en jong team als collega’s

💧 Natuurlijk zo veel fris als je wilt drinken, koffie van Lot61 en lunch van de buurtboer – en de lekkerste biertjes bij de vrijmibo

💧 Een zichtbare bijdrage aan onze missie om heel Nederland iets ánders te laten drinken

💧 Meer te weten komen over de drank waarmee je werkt; van distilleerderij tour tot brouwerij-bezoek;

 

De functie staat uit voor fulltime, eventueel is 32 uur per week bespreekbaar.
Klinkt goed? Stel jezelf aan ons voor en mail je motivatie en CV naar Tessa via werken@dorstlust.nl ovv Operations manager, dan maken we graag kennis met je.