Vacature | Dorstlust-ambassadeur

Vacature | Dorstlust ambassadeur

Vaste functie – 24/36u – Amsterdam

Bij Dorstlust gaan we hard en daarom zijn we op zoek naar versterking!  Voor onze groothandel zijn we op zoek naar een Sales Tijger die ons team komt versterken. We leveren aan ontiegelijk leuke horecazaken en om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar jou.

Dorstlust?

Dorstlust is hét adres waar je moet wezen als je eens iets anders wilt drinken. We zijn the new kids on the block van de drankenindustrie, en here to stay. Met een winkel, webshop en groothandel met een klantenbestand waar we trots op zijn, van sterrenzaken tot festivals, tot zuidas-kantoor en kroeg. We streven vernieuwing in de business na, waarbij we het serviceniveau nét een niveautje hoger proberen te tillen. Met oprechte interesse en ambitie maken we ons hard dat (fris)drank straks nergens meer het ondergeschoven kindje op de menukaart is. Zodat iedereen die dorst heeft, z’n dorst straks door ons laat lessen.

Functie

Als Dorstlust ambassadeur ga je op zoek naar nieuwe Dorstlust-zaken in de dag, avond en nachthoreca. Daarbij is koude acquisitie belangrijk, waarbij je wellicht wel uit je eigen netwerk kunt putten. Daarnaast sta je in nauw contact met ons klantenbestand, bouw je relaties op, en zorg je ervoor dat blije klanten blij blijven. Je wordt verantwoordelijk voor de zichtbaarheid van Dorstlust in deze allerleukste horeca, en bent daarbij een van de gezichten van Dorstlust. Je bent daardoor veel onderweg. Natuurlijk in ons eigen Mokum, maar ook in onze andere bezorgsteden in de Randstad, waar je op bezoek gaat bij like-minded horeca. Samen met ons werk je aan het doorpakken van ons mooie klantenbestand, CRM systeem en de wereld op de dorstige manier veroveren.


Wij zoeken

We zijn op zoek naar een drankenfanatiekeling, die onze missie deelt de drankenkaart in NL er ánders uit te laten zien. Wel de storytelling, maar laat je de bullshit achterwege? Lees dan verder.

We zoeken jou als je een bekende in de horeca bent (voor of achter de bar). Je hebt al werkervaring, en kunt dus professioneel werken, maar bovenal werkt je enthousiasme aanstekelijk. Jij interesseert je namelijk oprecht in de keuzes van de horecaondernemers, en voelt feilloos aan, aan welke dranken uit ons assortiment horeca behoefte hebben. We zijn kortom op zoek naar een nieuwsgierig persoon met een horeca-netwerk en een doortastende getting shit done-instelling. Daarnaast ben je niet vies van een (fris)drankje en als het even kan al op de hoogte van ons assortiment fris, bier en sterk.

     Eisen:

Wij bieden

Klinkt deze rol als iets voor jou? Mooi, want:

Enthousiast geworden?

Schroom niet, lekker reageren! Mail je motivatie en CV naar tessa@dorstlust.nl. Videopitch, rooksignaal of traditionele sollicitatiebrief? Maakt niet uit, verras ons. We kijken uit naar jouw sollicitatie. Reageren kan tot 25 februari 2018. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.