Vacature | Accountmanager Rotterdam

Dorstlust zoekt een frisse accountmanager in Rotterdam en omgeving

Wij van Dorstlust zijn (fris)drankleverancier en leveren aan ontiegelijk leuke horeca in heel Nederland. Van club tot koffiebar, onze dranken staan op de kaart. Om bestaande én nieuwe accounts blij te maken zijn we op zoek naar een commerciële accountmanager in Zuid Holland.

 Regio Rotterdam / Den Haag – parttime/fulltime

Als Dorstlust ambassadeur ga je in de regio Rotterdam op zoek naar nieuwe Dorstlust-zaken met de focus op ons fabulous (friss)assortiment. Je beheert mede ons klantenbestand en weet dat voor groei koude acquisitie belangrijk is. Voor deze functie helpt het jou dus als je een netwerk hebt binnen de horeca-wereld.

EEN DAG ALS ACCOUNTMANAGER…

* Je bent een van de trotse gezichten van Dorstlust en zorgt voor de zichtbaarheid van ons en onze merken in Zuid-Holland. Hiervoor ben je dus veel op pad in met name Rotterdam en Den Haag en omgeving.

* De ene dag zit vol afspraken en ben je de hele dag buiten de deur gewapend met samples en energie voor tien. Je hebt ervoor gezorgd dat je dag een goede mix is van koude aquisitie en afspraken met huidige klanten. Je hebt er zin in!

*Aan de hand van een planning ga je fysiek langs bij horeca/catering/retail-locaties waar wij het verschil voor kunnen maken. Dankzij jouw heldere uitleg, productkennis en enthousiasme zorg je ervoor dat ook zij kiezen voor het assortiment van Dorstlust.

* Sommige dagen ben je bij ons op ons HQ in de Amsterdamse Houthavens, waar je kantoorhond James een aai geeft, geniet van een kop koffie en samen opstart met jouw collega’s. Je maakt je planning, overlegt met je sales-collega’s en werkt aan je salesdoelen.

* Op maandag verzorg je een personeel-proeverij, en op woensdag heb je een eigen event opgezet ter introductie van een nieuwe menukaart die jij mede hebt samengesteld.

*Die productkennis moet natuurlijk up to date blijven, daarom bezoeken we regelmatig onze partnermerken, nemen we een kijkje in een brouwerij of distilleerderij en blijven we proeven. (We zijn benieuwd wat jouw nieuwe lievelingsdrankje wordt.)

* Het doel van deze functie is het bouwen van langdurige klantrelaties. Je onderhoudt contact met bestaande en potentiele accounts in je eigen regio. Dorstlust is een jong bedrijf en er liggen uitdagingen om accountmanagement verder te professionaliseren en perfectioneren.

THIS IS YOU, BULLETIZED

* Zelf-stan-dig (and we can’t stress this enough)

* Je hebt 1-5 jaar aantoonbare commerciële ervaring:

* Je bent ondernemend en pro-actief;

* Je werkt gestructureerd;

* Met ervaring in een CRM systeem of Exact online heb je een streep voor;

* Je bent in het bezit van een rijbewijs;

WHY WE COME TO WORK

* Een start-up omgeving met vrijheid en verantwoordelijkheid

* Een flexibele baan waar je veel buiten de deur bent (80%) met een homebase in de Amsterdamse Houthavens.

* Een salaris dat past bij je ervaring;

* Een klein en moeilijk gezellig team;

* Personeelskorting op al onze producten;

* Zoveel fris als je kan drinken en een borrel op vrijdag.

Ben jij het visitekaartje naar onze klanten? Hit that button, bel ons op of stuur een appje!  Wij horen het in ieder geval graag, ook als je vragen hebt. Gelijk interesse? Dan ontvangen we graag je gegevens. E-mail nu je CV en een korte motivatie naar tessa@dorstlust.nl of bel 06-51533138. Reageren kan tot 3 februari 2019.