Stage | Trade-Marketing

Juli 2022

Vanuit Dorstlust HQ in de Amsterdam Houthavens zijn wij op zoek naar een stagiair(e) Trade-Marketing. Jij gaat een actieve bijdrage leveren aan onze missie om héél Nederland anders te laten drinken. Dus, wil jij meemaken hoe het is om de mooiste en lekkerste dranken nog beter in de markt te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Tijdens deze halfjaar durende stage ben je onderdeel van het commerciële team van Dorstlust. Jij helpt mee om samen met het salesteam de samenwerking met ondernemers naar een volgend niveau te tillen. Aan het einde van jouw stage heb je een fundamentele bijdrage geleverd aan het uitrollen van onze ambities in de retail. Dit betekent dat jij gaat meedenken over de positionering van onze dranken in winkels en supermarkten, en het activeren van de merken on -en offline. Jij begrijpt als geen ander: het gaat niet om selling in, maar om selling out.

👇WHAT?

👇 WHY WE COME TO WORK:

En ja, op zijn tijd, proeven uit onze ruime selectie van mooie dranken hoort er natuurlijk ook bij.

👇 THIS IS YOU:


Oh enne, deze stage biedt zeker kans op doorgroeimogelijkheden binnen ons jonge team. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je vanuit deze commerciële stage verder te ontwikkelen bij ons snelgroeiende dorstige bedrijf.


Sounds good?

Stel jezelf aan ons voor en mail je motivatie en CV naar werken@dorstlust.nl ovv Stage Trade Marketing. Wij horen het graag als je interesse hebt! Vragen? Contact  Sebas op  06-179 88 128. Tot snel!