Over Ons

Vijf jaar geleden kwamen Stephan en Tessa tijdens een zomer in Berlijn op het idee iets met al die mooie alternatieve frisdranken daar te doen. Waar met name de Oosterburen een stuk meer te bieden hebben qua frisdrank, bleken de alternatieven in Nederland nog onbekend. Ze wilden dat veranderen en haalde daarom deze dranken naar Nederland – en niet zonder succes: Dorstlust was geboren.

Dorstlust is duidelijk ontstaan uit een (eigen) behoefte om Nederland kennis te laten maken met frisdranken met een verhaal, frisdranken die nét even wat anders zijn dan diegene die we nu allemaal wel al kennen. Waarom zou je genoegen nemen met een frisdrank die je eigenlijk vooral kiest omdat er geen andere keuzes zijn? Time for change!

Onze missie is om deze ándere dranken hun weg naar jou te laten vinden, door middel van onze Webshop, de Drankerij en Groothandel. Met een jong, groeiend team zijn wij dagelijks bezig om dit voor elkaar te krijgen. Er zijn er zo veel merken en smaken én verhalen die de moeite waard zijn, en wij stellen ze graag aan je voor. Onafhankelijke makers die echt wat te vertellen hebben, en sterker nog: die echt wat te proeven hebben. Dranken die op een verantwoorde manier gemaakt worden, en die bovenal ‘gewoon’ bijzonder lekker zijn. Je vindt ze bij ons en wij willen je op een toegankelijke manier meenemen in de wereld van de andere dranken, want hey, er is zo veel meer.