Soms gebeurt het je. Ben je bezig om het ene te bereiken, maar raak je per ongeluk verzeild in een nóg mooier avontuur. Dit is precies wat onze vrienden van Proviant Berlin overkwam. Gewoon een stel vrienden, met de droom om een eigen café in Kreuzberg (Berlijn) te openen. Om startkapitaal te vergaren zijn ze daarom in 2009 begonnen met de verkoop van smoothies. Vijf jaar later is die bezigheid uitgegroeid tot een serieus bedrijf dat zich bezighoudt met biologische smoothies, limonades en schorles (traditionele Duitse combinatie van wijn of sap met koolzuurhoudend water).

En het café dan? Dat moet er nog altijd komen…

In hun keuken in Berlijn worden nog steeds alleen maar verse ingrediënten gebruikt. Biologisch verantwoord, zodat je zeker weet dat het echt puur natuur is wat je naar binnen werkt. En dát proef je in de limonades en schorles van Proviant Berlin.

Geen gekke fratsen, ingewikkelde concentraten of exotische extracten. Proviant gebruikt vers geperst sap, bruisend mineraalwater en in sommige gevallen een beetje biologisch verantwoorde rietsuiker in zijn dranken. Schmeckt Gut!