Double Dutch. Letterlijk. De tweelingzussen Joyce en Raissa met hun Nederlandse roots zijn de knappe koppen achter dit brand new brand. Twee jaar geleden zijn deze Dutchies naar London verkast voor de studie, alwaar ze er achter kwamen dat de mix markt maar een saaie bedoeling was. Waar– we all know – de wodka’s en gins maar mooier en mooier worden, bleven de soda’s in London middelmatig as ever. Met de gedachte die Dorstlust niet vies is; ‘’dat moet anders’’, werd er een thesis gewijd aan nieuwe mixers, de markt werd onderzocht en voila; Double Dutch was born. Waar een beetje frustratie al niet goed voor is.

Vooruitstrevende soda’s van het hoogste niveau, die jouw booze nog een beetje extra verrijkt. Een mixer en een soda in een, want van de geijkte paden weken we toch al even af. Foodpairing is een kunst an sich en Double Dutch verstaat zijn vak. Natuurlijke smaakcombi’s, kwaliteit van ingrediënten waar je u tegen kunt zeggen. They got us at foodpairing. De smaken Granaatappel & basilicum en komkommer & watermeloen staan als een huis. Punt.

Oh, en: deze 100% natuurlijke dranken zonder kunstmatige toevoegingen gaan jouw cocktails naar een hoger niveau tillen. Geloof ons maar!