Voor de beste citroenen moet je in Italië zijn, vonden Frank en Lard.

De twee beste vrienden besloten om op pad te gaan naar Italië om een Limoncello te creëren zoals nog nooit eerder gemaakt was.

Al hun spaargeld werd gestopt in een funky auto, schilderden hem geel en begonnen aan hun reis naar Italië. Daar, op een rotshelling aan de kust van Amalfi vonden ze de béste citroenen. Een adembenemend veld vol met de bruutste goudgele vruchten.

De kennis die werd opgedaan op de reis daar naartoe werd gebundeld en gestopt in het maken van hun eigen Limoncello. Het doel was het maken van een limoncello met een sterke mannelijke uitstraling met meer alcohol en minder suiker.

In Amalfi werden de mooiste exemplaren geselecteerd en geplukt, om vervolgens de schil van deze biologische vruchten in alcohol te dompelen.

Eenmaal terug in Nederland worden de verhoudingen tusen citroenschil, alcohol, water en suiker geperfectioneerd om Bello Limoncello te maken.

Bello Limoncello: made from lemons and love.

Drink ‘m ijskoud, dan is ie goud!

 ‘Limoncello, signore!’