Groothandel

Dorstlust | de Groothandel

…Natuurlijk worden onze dranken niet alleen maar thuis gedronken. Sterker nog, wij van Dorstlust zijn de groothandel die alle fijne merken frisdrank, bier en gedestilleerd samenbrengt en levert aan de Nederlandse horeca. Onder de noemer drink wat anders hebben wij de heuse missie om Nederland, nou ja, wat anders te laten drinken dan het welbekende.

Assortiment

Frisdrank hoeft niet meer het ondergeschoven kindje op te kaart te zijn, heus niet. Ontdek ons assortiment en de verhalen achter onze dranken. Van klassiekers tot de meest bijzondere smaken, bij ons vind je altijd een passende smaak voor bij jou op de kaart. Veelal met natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een vaak opvallende en net andere smaak. 175+ soda’s (and counting) die we serieus nemen, en we stellen ze graag aan je voor. Wij denken graag met je mee over hoe onze dranken jouw zaak nóg meer kan onderscheiden van de rest. Leuk!

Én er is meer, want ook als je opzoek bent naar iets anders op bier- en gedestilleerd gebied heeft Dorstlust genoeg keuze. Ook met onze groeiende lijst bier en een mooie selectie gedestilleerde dranken lessen we graag de dorst.

Ons assortiment zien? Klik hier voor een beschrijving van alle merken. En, ben je er al uit?

Service 

Wij staan maar al te graag bij je op de stoep. En dat doen we dan ook vaak helemaal gratis en zonder minimum bestelhoeveelheid. Dus ook al bestel je maar 1 krat, tray of fles sterk, wij komen hem gratis bezorgen. En in onze hometown Amsterdam is dat is vaak ook nog eens de volgende dag.

Voor andere steden werken wij met standaard gratis bezorgdagen. In Rotterdam zijn we bijvoorbeeld twee keer per week te vinden, en ook Den Haag, Haarlem (/Zandvoort), Leiden en Utrecht zijn we inmiddels wekelijks/vaak te vinden en voorzien we inmiddels een groot deel van de randstad van fresh stash. Verder weg? No worries, we vertellen je graag alles over onze uitgebreide transportmogelijkheden.

Wanna join?

Lang verhaal kort: sinds 2012 maken we ons hard voor meer diversiteit op de Nederlandse drankkaart, en daar willen wij jou graag bij helpen. Interesse of vragen? Zoek contact met ons en we vertellen je graag meer. Schroom niet!


Contact Tessa

Telefoon:    020-8200124

Email:          dorst@dorstlust.nl

 

 Dorstlust Groothandel