Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers
Update van de founders

Update van de founders

20.07.23


Lieve klant, leverancier en relaties,

Tijd voor een update: per augustus treden Stephan en Tessa, founders, terug uit Dorstlust.

In 2012 besloten ze dat het nodig was om het dranken-landschap in Nederland kleur te geven. Elf jaar later is dit idee uitgegroeid tot een groot team van mannen en vrouwen die vol passie zorgen dat er dorst gelest wordt met vele mooie merken in de horeca, kantoren events en retail in heel Nederland en België… wow!

Dorstlust’s oorspronkelijke missie is ongewijzigd sinds dag 1: drink wat anders. Dorstlust is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in het drankenlandschap. Vorig jaar vierden we ons 10-jarig bestaan en is Sebastian als partner verwelkomd. Gas erop, en ondanks (de nasleep van) covid, mochten de resultaten er zijn. Daarmee is een nieuwe fase aangebroken voor Dorstlust, waarin anders drinken definitief op de kaart gezet wordt. Een nieuwe fase waarin de founders hebben besloten een stap terug te doen om zo ruimte te geven aan nieuwe initiatieven.


Tessa en Stephan kijken vol trots terug op de afgelopen jaren en hebben er alle vertrouwen in dat Sebastian samen met het team, Dorstlust naar een volgend niveau gaan tillen. Zelf zullen zij verder bouwen aan de Drankerij (b2c) en in andere vormen blijven pionieren in de drankindustrie. 

Ze bedanken iedereen voor het vertrouwen én het plezier door de jaren heen en wensen je tot slot een mooie zomer toe.

Cheers,

Dorstlust


Het product