Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers
Surprise! Lowlander's Botanical Soda's

Surprise! Lowlander's Botanical Soda's

13.12.22

NIEUW en NICE: de Lowlander soda’s zijn hier en we zijn er maar wat enthousiast over. Lowlander, lieveling in het bieraanbod since day 1 goes soda’s. Botanical soda’s om precies te zijn. Met trots presenteren we je bij Dorstlust dit nieuwe trio vol botanische geneugten en boeiende smaken.

Nieuw: frisdrank!

Zeg je botanisch gebrouwen dan zeg je Lowlander. Ze beheersen het ambachtelijke brouwen met respect voor de natuur tot in de puntjes, maar zijn nog lang niet uitge-innoveert. Daarom werd het, na de biercategorie, een logische stap om de dranken horizon te verbreden en om verder te kijken. Enter de frisdrankenwereld, en we heten ze van harte welkom!

In Lowlander vinden we een metgezel die ons help in de missie anders te drinken, met een geloofwaardig alternatief voor non-alcoholische dranken, volwassen smaken én knappe blikjes. En dat nog bijzonder healthy ook, met ook nog eens een onsje minder suiker.

Botanicals

Dat de soda’s gebrouwen moesten worden was een no brainer, dit is het Lowlander DNA en maakt dat de dranken van nature suikerarm zijn én voller van smaak. Net als de bieren zijn deze nieuwe frisjes gemaakt met echte botanicals – planten die daadwerkelijk wat bijdragen aan smaak of functie - geen kunstmatige

conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen. Lekker in lijn met de wens van jouw gast of klant, die zich steeds bewuster is van wat we eten en drinken.

Bewust

En, alleen maar nemen zonder iets terug te geven is niet meer van deze tijd. Hallo, toekomstige drinkertjes willen we ook nog een mooie wereld bieden. Dat heeft Lowlander goed begrepen, daarom werken ze met circulaire ingrediënten en geven ze 1% van alles wat ze verkopen terug aan nature-based partners zonder winstoogmerk. We moeten het toch samen doen, weetje.

Smaken

De range bestaat uit drie smaken, Lowlander Ginger & Yuzu is the spicy one, Blood Orange & Bergamot is de frisse van het stel, en tot slot is de Rhubarb en lavender bloemig en bold. Drie keer een complex smaakprofiel, maar zonder zwaar te worden. Deze blikjes zijn namelijk licht en fris, zonder saai te worden.

Proeven?

Dat dachten we ja, wil je deze soda’s ook proeven? Doen hoor. Laat het ons weten, bestel je sample mee bij je volgende order, of zoek even contact, dan zorgen we dat je dit trio snel in huis hebt voor jouw tasting. 

Het product