Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers
SALE: AQ Organic Tonic Water

SALE: AQ Organic Tonic Water

07.06.23

SALE! Om de zomer goed door te komen hebben wij een beuker van een kortingsactie!

 Aqua Monaco Organic Tonic van €33,50 voor €16,75?
THT: februari 2024Organic Tonic Water


Deze fijn uitgebalanceerde Organic Tonic Water is de purist onder de Tonics. Het is een pure en mooi bittere tonic met maar (naast water, suiker en koolzuur) twee ingrediënten; citroen van 100% biologische teelt en wild verzamelde Boliviaanse kinabast. De verwerking van de hele bast geeft deze Organic Tonic Water een natuurlijke diepe bitterheid met verrassend complexe houtaroma's. Een tonic een buitengewone, ietwat exotische oerwoudnoot dus. Woah. Op zoek naar een tonic met een diepe smooth bittere smaak met een aarse tint? Zoek niet verder!

In vergelijking met de normale tonic is deze iets warmer van kleur, wat bijdraagt aan de smaak. Verder heeft deze tonic de kenmerkende Aqua Monaco bruis die mega lang overeind blijft in je drankje. Deze Organic Tonic Water is biologisch, bevat geen citroenzuur en wordt klimaatneutraal geproduceerd en gebotteld.


AQ tonics: original vs. organic

Het verschil met de AQ original tonic water? De Organic is, inderdaad, biologisch! Omdat kinine niet bio verkrijgbaar is, is deze tonic bitter gemaakt met boomschors, wat een smooth bittere smaak geeft en wat aardser dan de original. Mega goed in zowel je GT als puur te drinken.

Wij zeggen: in combinatie met de Kever 0,0 of een van de andere gin's in ons assortiment is dit hét drankje voor in de zon!? Bestel 'm hier en wacht niet te lang, want op = op. ?


Wil je 'm eerst proeven?
Neem contact op met je accountmanager.Cheers,
Team Dorstlust

Het product