De Marktkantine x Drankerij – it’s BACK

Destination: weekend

Jawel, nice nieuws op de vrijdagmiddag. De Drankerij in De Marktkantine is TERUG!

Vanaf vanavond is onze Drankerij-dependance in De Marktkantine terug van weggeweest, en het is vetter dan ever! De gezelligheid houd niet op; ook in barre wintertijden slaan Dorstlust en de Marktkantine de handen weer in een.

De Marktkantine

Lekker warm binnen, ergens verscholen in de krochten van het machtige Marktkantinepand…. Ga jij op zoek? Vooral doen, want je treft er het knuste chillhol denkbaar. Tuurlijk; het frisassortiment is rammend bijgestockt, dus nog heel veel meer keuze waardoor je als vanouds wordt uitgenodigd om iets ánders te drinken.

Dorst lessen

Oude bekenden (hallo lemonaids), knappe klassiekers, en nieuwe parels zoals YAYA Kombucha en Schnick-schnmack; je vindt het allemaal in de koelingen. Met, of zonder cafeïne, lekker dorst lessen – mag natuurlijk met een scheut wodka hier en daar. Beter een biertje? Dan heb je mazzel, want ook het bieries-assortiment is flink uitgebreid met de beste brouwerijen, beloofd. Proost.

Chillen

Naast nat vertier is onze vriendin van de FAC shop er ook weer bij, zijn er zat cosy corners voor een flinke chill én staat er wellicht een draaitafel, waardoor we niet uitsluiten dat er dorstige deuntjes gedraaid worden…. I MEAN, powerrr to the weekend!

 

Zien je vannacht! X

 

Terug naar blog | |