Kombucha week Liquor Lecture & Proeverij

Kombucha, wat? Je hoort er al even over, iets met gefermenteerde thee… Maar wat het nou precies is?

Dorstlust  zal Dorstlust niet zijn als we je er niet alles over gaan vertellen in samenwerking met YAYA Kombucha.

We geloven in Kombucha. Niet zoet, wat zuur, natuurlijk en complexe smaken, met recht iets ánders… En laat dat nou precies zijn waar wij altijd naar op zoek zijn. Omdat Dorstlust en YAYA Kombucha de handen in een hebben geslagen voor een wel hele mooie samenwerking: een heuse KOMBUCHA WEEK in de Drankerij!

De laatste week van juli staat de hele Drankerij in het teken van kombucha. Met YAYA Kombucha aan het woord én op de tap, korting op de verschillende kombucha’s en een heleboel enthousiasme over het toffe brouwsel. Onze Daan legt je met liefde de hele week alles uit over kombucha, en laat je YAYA Kombucha gratis proeven van de tap.

Into it en wil je de brouwers ontmoeten? Ook dat kan!

Liquor Lecture

LIQUOR LECTURE #6: de Kombucha klas – fermentatie feessie
Op donderdagavond hosten we weer een Liquor Lecture, waarin YAYA Kombucha ons mee gaat nemen in de wondere wereld van kombucha. Van wat dan tot how to, Tom en Charlotte nemen je aan de hand mee door de geschiedenis tot nu en vertellen over wat het is, hoe het gemaakt wordt en hoe je het drinkt. Natuurlijk komt hun start-up ook aan bod, en vertellen ze ons alles over hun kombucha brouwerij. Uiteraard valt er ook meer dan genoeg te proberen… Meer weten over de hippie tea? Dan is deze Liquor Lecture voor jou!

 

Proeverij in de Drankerij

Zaterdagen zijn voor proeverijen, dus zaterdagmiddag vanaf 14u is dit kombucha duo weer te gast, voor een persoonlijke catch up; om brandende vragen te beantwoorden, en te laten proeven, uiteraard.

Kom je laten overtuigen tijdens de kombucha week; kombucha is here to stay!

– De hele week: Komucha week
– Donderdagvond: Liquor Lecture #6: Kombucha klas – fermentatie feessie
Gratis, maar meld je wel even aan via Drankerij@dorstlust.nl
Meer info: check het event

 

Terug naar blog | |