John Lemon: Yoko Ono said Nono!

Helaas, Yoko Ono won’t Let it Be…

En dat heeft wat losgemaakt… De Volkskrant, Guardian en zelfs Fox News hebben er over geschreven. Echter ondanks dat de Poolse drankjesmaker stelt dat het niet de bedoeling had om aan te haken bij de bekendheid van wijlen John Lennon, is Yoko toch van mening dat er met John Lemon inbreuk gemaakt wordt op de merkrechten van de beroemde Beatle. Say what?! En toen zaten we met een boze Yoko.

Zuur

Lang, heel lang verhaal kort: Yoko heeft het voor elkaar heeft gekregen, de naam van John Lemon moet veranderen naar On Lemon. Gelukkig kregen we nog wel de mogelijkheid om de voorraad te verkopen voor het einde van oktober. Well well well. Misschien is ze dan toch niet zo zuur als we dachten? Vooruit, geen Rhubarbfields Forever voor Yoko, wel korting voor ons!

John = On

Vanaf november wordt John Lemon dus On Lemon. JOHN = ON!

Aankomende week heb je de laatste mogelijkheid om de flesjes John Lemon bij ons te bestellen. Om dat extra leuk te maken krijg je van ons tot het eind van oktober 25% korting op de flessen en dozen John lemon in de smaken cola, peer, rabarber, zwarte bes en limoen. YAY!

Gebruik bij het afrekenen de code: LETITBE and then it’s time to Let it Be..

 

 

 

Terug naar blog | |