Drankerij @ De Marktkantine

Folks, we hebben vet nieuws! Vanaf komend weekend gaan we de samenwerking aan met onze vrienden van De Markantine.

‘Frisdrankwinkel ‘ Dorstlust’s Drankerij’ opent nieuwe vestiging in De Marktkantine’

We openen deze zomer onze tweede vestiging van de Drankerij in Amsterdam! Vanaf het eerste weekend in juni openen we onze deuren en ditmaal op een speciale plek, De Marktkantine.

De club gelegen aan de Jan van Galenstraat heeft voor een nieuw zomerprogramma gekozen; De Zomerkantine. Je lievelings after na de festivals, want er wordt een lekker zomers gevoel gecreëerd in de club, én natuurlijk dragen wij ons steentje daar graag aan bij. Daarom hebben we met de Zomerkantine de handen ineen geslagen en openen we samen een vestiging in De Marktkantine.

Tijdens het Pinksterweekend is de nieuwe Drankerij voor het eerst te bewonderen in het kick-off weekend van De Zomerkantine. Meer dan 150 verschillende frisdranken zijn verkrijgbaar in de zomerse pop-up; Dorstlust’s Drankerij in De Marktkantine wordt een plek waar je uitgenodigd wordt om iets ánders te drinken. Waar je lekker op het binnenpleintje kunt hangen en een keuze kunt maken uit een assortiment van fris waar je duizelig van wordt… Met, of zonder wodka erbij.

Bijvoorbeeld de tropische Zomerkantine drankjes, welke straks ook verkrijgbaar zijn bij de eerste vestiging in Amsterdam Oost (Pretoriusstraat 1) en natuurlijk in onze webshop.

Wij weten het wel; bij aankoop van deze stash zomerdrankjes (waar je overigens prima de nacht mee door kunt halen) krijg je namelijk TWEE Zomerkantine-bandjes, waar je met je +1 gratis de hele Zomerkantine mee naar binnen kunt.

Één ding is zeker: het wordt een mooie zomer.

 

Cheers!

Terug naar blog | |