Dorstlust goes Groningen!

Eindelijk mogen we het van de Martinitoren schreeuwen; Dorstlust goes Groningen!

Achter de schermen zijn we al even bezig, en vanaf 1 november gaan we LOS. Samen met onze Groningse vrienden Brian en Ward zullen wij ook onze lievelingsstad in het Noorden gaan bestieren. Hallo Groningen!

Dorstlust Groningen

Dorstlust is – zoals je misschien wel weet – bezig met een missie om heel Nederland kennis te laten maken met frisdranken met een verhaal, dranken die nét even anders zijn dan de dranken die we allemaal wel kennen. Zowel merken en zo veel smaken; en precies díe stellen we nu graag aan je voor in Grunn! Anders, vernieuwend en service waar je U tegen zegt; Groningse horeca here we come!

Drink eens wat anders

In Brian en Ward, MASMAS‘ers van het eerste uur, vonden we de perfecte enthousiastelingen die er voor gaan zorgen dat in heel Groningen nu de dorst gelest kan worden. Via hun centrale uitleverpunt kunnen zij je vanaf deze week voorzien van… Ja, van wat niet? Classic Club-Mate, uiteraard, maar ook het awesome Afri cola, de mooie mixers van Aqua Monaco, en de beste limo’s en ijsthee van Lemonaid en ChariTea. 

Launch – Let’s Gro 2017

Dit moet gevierd worden, daarom nodig we je graag uit voor onze launch tijdens LET’S GRO 2017!
Aanstaande woensdag 1 november vindt je ons in de Let’s Gro tent op de Grote Markt, alwaar we je tussen 15:00 en 18:00 met liefde (opnieuw) laten kennis maken met ons assortiment vol bijzondere dranken, fijn fris en mooie mixers. Tasting-tijd! Benieuwd, en wil je meer weten over onze horeca mogelijkheden en flexibele voorwaarden als je lokaal bestelt? Kom gezellig langs woensdag en we vertellen je er álles over.

Altied wat aans, zullen we maar zeggen.

We kijken er naar uit,

Team Dorstlust Groningen
Stephan & Tessa, Brian & Ward

Beeld door Sven Flier.

Terug naar blog | |