Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers
Dorstlust 10 jaar warehouse party

Dorstlust 10 jaar warehouse party

07.10.22

Dorstlust is 10! Op maandag 26 september was het zo ver: we gingen in no time van warehouse naar warehouseparty.

Wow! Here we are! De eerste 10 jaar zitten erop! 10 jaar alweer? Ja, een heel decennium Dorstlust. Waar we tien jaar geleden in het Berlijnse geïnspireerd werden door de keur aan keuze aan alternatieve dranken en besloten dat we daar zelf mee aan de slag gingen… Tot fast forward naar nu, met 1000 zakelijke klanten, een eigen Drankerij, een team op trots op te zijn en heel veel dorst lessen. Tijd om daar op te proosten samen met Dorstlust’s dierbaren! En dat is precies wat we gedaan hebben. We partied like it was our birthday!

Party

Get the warehouse party started: van chillen in onze Club-Mate hangout, tot fanatieke potjes beerpong en 101 foto's maken in de photobooth. Natuurlijk stonden onze dranken in de spotlights; met maar liefst 8 barren van onze lokale partners & merken. Ook aan de eetlust werd gedacht, Karma Kebab was er om onze honger te stillen met een steenoven gebakken zuurdesem pita met vegan kebab en (heel veel) knoflooksaus. Ook zorgden onze vrienden van Het Funk Gilde voor vegan SNACKS, van kimchi kroketjes tot gochubap. Dat bleek een een goede bodem, zodat we tot vroeg in de ochtend met de voetjes van de vloer konden op de dansvloer, op het muzikale programma van onze (ex)collega’s. 


Dorstlust - Drink wat anders.
Dank aan onze partners:

LemonAid & ChariTea - 2014
Met Lemonaid & ChariTea gaan we way back. Een van de eerste merken uit ons portfolio en nog elke dag werken we met veel plezier samen. Drink wat anders en Drinking Helps: een lovestory. Een ware classic die niet mag ontbreken vandaag.

Kever Genever- 2015
Kever heeft een heel speciaal plekje in ons Dorstlust hart. In 2015 klopten ze bij ons aan met het aller eerste brouwsel… en de rest is history.Het is eigenlijk volstrekt logisch dat een van de fabulous keverboys sinds begin dit jaar in Dorstlust is gestapt!

Roze Bunker- 2016
We zien ze nog zitten aan de keukentafel in onze oude loods met een goed idee... Deze fruitslagers maken next-level siropen en inmiddels zijn zowel zij als wij uit ons jasje gegroeid. Trouwens, wist je dat feen van de eigenaren een voormalig Dorstlust driver is? Vinden we tof. Nog toffer: ze lanceren vandaag een wel hele speciale nieuwe smaak…. Ga proeven!!

Drankerij- 2016
Sip sip hooray! Zeg je Dorstlust dan zeg je Drankerij. Onze parel aan de Pretoriusstraat waar we goed drinken toegankelijk willen maken voor iedereen. In de visie van de Drankerij is er voor ieder drinkmoment een juiste drank - alcoholrijk, maar juist ook voor alcoholvrij. Proef het lekker zelf bij de Drankerij bar, met een mooie pot no-low: kickass kombucha van het Berlijnse Bouche en maximale smaak met MURI. Grapehunters zorgde voor natuurwijnen met de Funky White, Juicy red en natuurlijk kon de fizzy pop niet ontbreken. Nieuw en niet te missen was Jean Cidre, misschien wel onze favoriete partyreden Jean Cidre, waar iedereen nóg wel een glaasje van wilde proeven.

Lowlander- 2017
Deze botanische biervrienden delen onze voorliefde voor alcoholvrij maar óók en vooral: voor smaak. Het moet goed zijn en anders niet, logisch dat het al jaren zo goed klikt. Van samen op pad tot samen bier drinken: Lowlander is een vaste waarde in ons portfolio. En er schijnt iets nieuws aan te komen in januari 2023…

Kraanvogel - 2020
Ah, kombucha, maar dan anders! Kraanvogel is de paradijsvogels onder onze de kombucha’s, met rammend veel smaak,en een flinke portie Amsterdamse gezelligheid. Tuurlijk kan kraanvogel Kombucha niet ontbreken.

Something & Nothing 2020
Kraak… … POP, geen zoeter geluid dan het openen van een nieuwe Something & Nothing. Heb je tenminste nog iets zoets hè? De low-cal frisdrank vibes van Something & Nothing zijn een van de recenste toevoegingen uit ons assortiment maar absoluut een blijvertje, dus we vonden het te gek dat onze Britse vrienden er in levende lijven waren om ons te voorzien van een welkomsdrankje. 


Dank!

We zijn trots en willen je enorm bedanken dat je er bij was. Wij zijn nog wel even aan het nagenieten. 
Met kriebels in onze buik kijken we terug op onze warehouse party en tegelijkertijd ook vooruit naar de komende jaren Dorstlust: samen met ons team, partners en afnemers een nieuwe standaard in de drankindustrie neerzetten.

Dank dank dank namens Dorstlust! Het product