Verzending in heel NL
Groothandel in andere dranken
We’re hiring! Drivers & Orderpickers

Aqua Monaco Citroen-Bergamot

Inloggen / Klant worden

Over dit product

Aqua Monaco goes Soda Pop Love! Check deze Aqua Monaco Citroen-Hennep dan. Een klassieke limonade maar dan nét even anders. Past daarom goed in ons én jouw assortiment, toch?

Zoals de naam al doet vermoeden bevat de Aqua Monaco Citroen-Hennep, inderdaad, Hennep. Het geeft het zure van citroen een fijn tegenwicht, een subtiele, aangename, aardse smaak. De perfecte remedie om even een stapje terug te nemen en te ontspannen. Lekker fris, een droom van een classic frisdrank.

Naast citroen, hennep en water is er een minimale hoeveelheid suiker toegevoegd, 4,9 gram namelijk. Toch wel een verschilt ten opzichte van die 20 grammen suiker die in je old-skool colaatje zitten, en precies daarom heeft Aqua Monaco deze range gemaakt: het mocht allemaal wel wat minder met méér smaak. Alle Aqua Monaco soda's zijn biologisch, vegan, klimaatneutraal en very kleurrijk. Plus: vrij van kunstmatige zoet- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen en er wordt geen citroenzuur gebruikt. Dat noemen wij: Good Monaco.

Als je op zoek bent naar een biologische frisdrank die niet te zuur, wel lekker zacht en altijd fresh is - dan moet je deze nemen.

Info

SKU:
10462
Type:
Frisdrank
Smaak:
Bloemig
Size:
KRAT | 24X330ml
Eigenschappen:

Biologisch

Low Sugar

Vegan Verantwoord

Waarom Dorstlust?

Drink wat anders!

  • Met zorg samengesteld assortiment

  • Frisse focus op soda's

Service & Advies

  • Persoonlijk contact en altijd advies op maat

  • Maak een afspraak voor een persoonlijke tasting

  • Horeca, winkel of kantoor? We got you!

  • Levering in heel NL - vaak al gratis vanaf 150,-

Soortgelijke producten

Klanten bekeken ook